BHV en EHBO trainingen tijdens Corona

Voor bedrijven en organisaties is het van cruciaal belang dat personeel bij incidenten eerste hulp kan verlenen en kan handelen bij een brand en/of ontruiming, ook in de nieuwe 1.5 meter samenleving. We mogen en kunnen we weer starten met BHV en EHBO opleidingen. Uiteraard houden wij rekening met de COVID-19 richtlijnen. Vanuit de Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland (BVBN) is in samenwerking met certificeringsorganisaties als NIBHV, Oranje Kruis en NRR een ‘Protocol Veilig Trainen tijdens Covid-19 pandemie’ opgesteld, waar wij ons minimaal aan houden.

Basis uitgangspunten – hervatten trainingen

  • Veiligheid van cursisten en personeel staat altijd voorop;
  • Voor deelname dient iedereen gezond te zijn (Gezondheidsverklaring);
  • Het (gedrags)protocol is gericht op hygiëne- en veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19;
  • Eisen m.b.t. eindtermen voor de opleidingen en trainingen blijven van kracht;
  • Richtlijnen van het RIVM zijn leidend voor iedereen.

Trainingen op onze leslocaties

De groepsgrootte wordt terug gebracht tot maximaal 8 cursisten en 1 instructeur. De lesruimte is hier zodanig op afgestemd te zijn, dat er minimaal 2 meter afstand is tussen de cursisten. Onze trainingslocatie in Woerden is volledig ‘corona-proof’ ingericht, inclusief belijning. 

Trainingen op locatie

Bij incompany trainingen wordt van de opdrachtgever verwacht dat de lesruimte voldoende groot is om maximaal 8 personen én een instructeur met voldoende afstand (minimaal 2 meter) te laten verblijven. Indien hier niet aan voldaan kan worden, kunnen wij niet bij u op locatie de training verzorgen.

Samen zorgen we er zo zo voor dat alle cursisten op een veilige en prettige manier de basis- en herhalingstrainingen kunnen volgen. En  blijven competenties én de veiligheid gewaarborgd.  

Wilt u meer informatie over deze opleiding?

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.