Design solution

Design solution

Afhankelijk van uw beleidskaders, relevante randvoorwaarden en de GAP-analyse die we gemaakt hebben om verbeterpotentieel inzichtelijk te maken starten we met de fase waarin de design solution centraal staat.

Veiligheid creëren - Design solution

In deze fase geven we vorm aan integrale oplossingen waarbij fysieke dienstverlening wordt gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. Oplossingen die we vertalen naar een functioneel en technisch ontwerp, waarbij we adviseren in het maken van weloverwogen product- en dienstenkeuzes. Als meest diverse leverancier van Nederland laten we ons daarin nooit beperken door ons eigen portfolio.

Veiligheid creëren we samen, waarin we ons in deze fase graag laten bij staan door veiligheidsarchitecten en/of business developers. Binnen de gespecialiseerde bedrijven van Trigion zijn creativiteit en expertise in ruime mate beschikbaar, net als relevante business cases die ons ter beschikking staan.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.