Hoffmann sessies over cyber security, fraude en integriteit

Onze wereld verandert en risico’s veranderen mee. We kijken met andere ogen naar veiligheid en bereiden ons voor op de terugkeer naar een veilige werkomgeving in een 1,5 meter maatschappij. Dat vraagt om vernieuwende oplossingen in combinatie tussen mens, techniek en (data) intelligentie. In co-creatie tussen diverse Facilicom bedrijven en met partners versnellen we de ontwikkeling en toepassing van vernieuwende oplossingen. Bijvoorbeeld als het gaat over cybersecurity, fraude en integriteit.

Cyberspreekuur; iedere donderdag van 15:00 uur tot 17:00 uur

Heeft u vragen of een probleem op het gebied van cybersecurity? Hoffmann biedt de mogelijkheid om geheel vrijblijvend in gesprek te gaan met cyberspecialisten. Elke donderdag van 15:00 uur tot 17:00 uur is een consultant beschikbaar via Skye for Business. Via dit formulier ontvangt u een uitnodiging met code om deel te nemen aan het gesprek. Heeft u een actueel cyberprobleem? Neem dan vooral direct contact op met Hoffmann, een consultant helpt u direct verder.

Fraude- & Integriteitspreekuur; iedere dinsdag van 15:00 uur tot 17:00 uur

Heeft u vragen of een probleem op het gebied van fraude of integriteit? Hoffmann biedt de mogelijkheid om geheel vrijblijvend in gesprek te gaan met specialisten. Elke dinsdag van 15:00 uur tot 17:00 uur is een consultant beschikbaar via Skype for Business. Via dit formulier ontvangt u een uitnodiging met code om deel te nemen aan het gesprek. Heeft u een actueel fraude of integriteitsprobleem? Neem dan vooral direct contact op met Hoffmann, een consultant helpt u direct verder.