Integrale dienstverlening

Een omgeving waar mensen fijn en onbezorgd werken, wonen, recreëren en leren. Als organisatie wilt u daar ook aan bijdragen. Uw werknemers presteren nu eenmaal beter in een inspirerende en veilige omgeving. En het is een fraaie secundaire arbeidsvoorwaarde bovendien.

Zo’n leefomgeving roept om integrale oplossingen die fysieke dienstverlening combineert met techniek en (data-) intelligentie. Uniek voor iedere situatie, met een structureel of juist meer flexibel en tijdelijk karakter. Oplossingen die aansluiten op de behoeften van mensen en organisaties waarvoor ze werkzaam zijn.

Trigion realiseert zich dat de wereld verandert en dat ook risico’s veranderen. Wij zijn een partner met een heldere visie op het creëren van veiligheid. Die vanuit ‘proven technology’ oplossingen ontwikkelt binnen een grote diversiteit aan veiligheidsdomeinen. Dat doen we per domein of vanuit een meer integrale benadering, passend bij uw wensen en verwachtingen.

Bekijk hieronder de video waarin Nathan de Ridder, business unit manager Integrale Veiligheid bij Trigion, meer vertelt over het integraal proces.

Onze producten en diensten

Het optimaliseren van veiligheid vraagt afwegingen die steeds meer in samenhang worden gemaakt en resulteren in integrale dienstverlening.  Hieronder een overzicht van de domeinen waarin we actief zijn. Een greep uit ons portfolio:

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.