Thermische techniek

Thermische Techniek ziet het Onzichtbare

De wereld is in de ban van het coronavirus. Overheden nemen vergaande maatregelen om verspreiding van het virus te beperken. Voor fysieke contacten gelden strikte voorschriften en bedrijven beperken hun toegang voor werknemers en gasten. Al dan niet gedwongen door benoemde overheidsmaatregelen sluiten steeds meer bedrijven letterlijk hun deuren.

Dat is geen optie voor organisaties in vitale sectoren zoals (zorg)hulpverlening, openbaar vervoer, supermarkten en anderen die ten dienste staan van onze maatschappij. Juist in tijden van crisis zijn beveiligingsbedrijven van grote waarde voor overheden, hulpverleners én private opdrachtgevers die hun primaire proces draaiend (moeten) houden.

Versnelling ontwikkeling en toepassing thermische technologie

Trigion creëert veiligheid en doet dat steeds vaker met integrale oplossingen waarbij beveiligingsdiensten worden gecombineerd met techniek en (data) intelligentie. In co-creatie met partners versnellen we de ontwikkeling en toepassing van thermische technologie. Technologie die ook toegepast kan worden voor snelle initiële screening op koorts.

Flexibele en schaalbare oplossing

Afhankelijk van uw behoefte en situatie levert en implementeert Trigion een flexibele en schaalbare oplossing die bijvoorbeeld kan bestaan uit onderstaande elementen:

  • Beveiliger of toezichthouder met handheld scanner
  • Thermische camera
  • Optische camera
  • Black body als ijkpunt (optie)
  • Laptop met iVMS-4200 software
  • Overige middelen voor toegangscontrole en crowd control (optie)

Trigion beschikt over een vaste opstelling, met bi-spectrum thermische camera en black body. Het is een schaalbare oplossing voor snelle initiële screening op koorts. Geavanceerde sensoren detecteren verhoogde lichaamstemperatuur met een nauwkeurigheid tot ongeveer 0,5°. Optische camera’s identificeren gasten met verhoging die een risico vormen en aandacht verdienen.

Integratie thermische technologie in toegangscontrole systemen

Uit een breed netwerk met gespecialiseerde partners, zoals Hikvision en ARAS Security beschikt Trigion over een breed en gevarieerd productportfolio om toe te passen binnen integrale beveiligingsoplossingen.

Meer informatie en contact

Meer informatie over de toepassing van thermische techniek? Kies dan voor een vrijblijvende kennismaking met Trigion. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.