2015 1okt

Nieuw: SmartLife van KPN!

2015 1okt

KPN SmartLife is er op gericht het leven makkelijker te maken met diensten voor in en om het huis.  Met SmartLife ben je met je huis verbonden, waardoor je je kunt richten op de zaken die belangrijk zijn in het leven. Zo kun je onbezorgd blijven genieten van de dingen die je het liefst doet. 

KPN SmartLife Veilig, zie kpn.com/smartlife, is de eerste dienst van SmartLife. Deze beveiligingsoplossing beschermt je huis tegen inbraak. Via de SmartLife app kun je de beveiliging van je woning op afstand aan en uit zetten. Bij ongewenst bezoek ontvang je direct een melding via de app. Ook als je onverhoopt een raam open hebt laten staan. Je kunt ook eenvoudig lampen of andere apparaten op afstand bedienen met de Huisoppas functie. Verder kun je SmartLife Veilig aanpassen aan je eigen wensen en woonsituatie.

Samenwerking

Voor de alarmopvolging werkt KPN samen met Trigion. KPN werkt ook samen met Philips: klanten met Hue lampen kunnen deze koppelen aan  de beveiligingsoplossing en de KPN SmartLife app. 

  • Beveiligingssensoren 

Bij ongewenst bezoek ben je direct gewaarschuwd, doordat bewegingssensoren een signaal naar de app sturen. Ben je niet in de gelegenheid om een kijkje te gaan nemen? Dan krijgen maximaal 5 geselecteerde contactpersonen een signaal. Zelfs als er onverhoopt nog een raam open staat krijg je direct een melding in de app.

  • Huisoppas

Met de huisoppas functie op de SmartLife app kun je de op afstand bedienbare Philips Hue-lampen lampen eenvoudig aan en uit laten gaan volgens een dagelijks routine. Hierdoor lijkt het alsof je altijd thuis bent. De huisoppas kan geheel naar eigen wens worden aangepast en is eenvoudig in gebruik. 

Nieuwsgierig naar KPN SmartLife Veilig? Meer informatie over de SmartLife Veilig
abonnementen lees je hier 

Voor vrijblijvend advies kun je gebruik maken van een keuzehulp.