Directieteam

Directieteam Trigion

Het directieteam van Trigion bestaat uit drie leden die zich hieronder graag aan u voorstellen.

Algemeen directeur Ellen Groenewoudt

Ellen Groenewoudt is sinds augustus 2011 algemeen directeur bij Trigion. Hiervoor was zij jarenlang operationeel directeur van Trigion. Daarvoor beklede zij diverse leidinggevende functies voor Falck Security, het bedrijf dat Facilicom in 2005 overnam. Ellen Groenewoudt is bestuurslid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en is actief binnen de Codekamer Beveiliging van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Directeur business control Marcel Rotteveel

Marcel Rotteveel is directeur business control bij Trigion. Hij begon zijn carrière in 1999 bij Plus Retail. Hier vervulde hij diverse financiële managementfuncties, voordat hij de overstap maakte naar Skon kinderopvang. Binnen deze organisatie bekleedde hij de functie van financieel directeur, alvorens in november 2013 als directeur business control toe te treden tot het managementteam van Trigion. Marcel Rotteveel is bestuurslid en penningmeester van het bestuur Fonds Bevordering Arbeidsverhoudingen (FBA) Particuliere Beveiliging. Per 1 januari 2019 bekleedt Marcel Rotteveel de rol van bestuurslid ben van het Sociaal Branche Overleg (SBO) binnen de beveiligingsbranche.

Directeur HR Arjen Kuijper

Arjen Kuijper is sinds januari 2018 directeur HR bij Trigion. Hij heeft ruime ervaring als HR professional. Zo was hij manager HR bij diverse Philips onderdelen, coach en interim HR manager, met daarbij altijd bijzondere aandacht voor het verbeteren van bedrijfsresultaten door effectieve samenwerking, cultuur en medewerkers- en organisatie ontwikkeling. Als directeur HR is Arjen Kuijper verantwoordelijk voor de HR strategie en de continue ontwikkeling van de mens- en klantgerichte bedrijfscultuur.