Bedrijfsprofiel

Trigion kijkt met andere ogen naar veiligheid. Dat doen we vanuit een organisatie die maximaal is uitgelijnd met de organisatie van onze klanten. Met een single point of contact (SPOC) managen en beheren we niet alleen het contract, maar ook de relatie. Binnen de gespecialiseerde bedrijven zijn creativiteit, ondernemerschap en expertise in ruimte mate beschikbaar, specialisten staan te allen tijde tot uw beschikking.

Beveiligingsbedrijf

Het beveiligingsbedrijf staat onder leiding van een compact management team, waarbij operationele verantwoordelijkheid is belegd bij vier regiodirecteuren en een directeur Mobiele Surveillance en Retail.

 • Regiodirecteur Lonneke Ahlers is verantwoordelijk voor de regio Noordwest Nederland. Daarnaast heeft zij aandacht voor de segmenten zakelijke dienstverlening, onderwijs en gezondheidszorg.
 • Regiodirecteur Leon Koekkoek is verantwoordelijk voor de regio Noordoost Nederland. Deze rol heeft zij overgenomen van Hans van den Brink die landelijk verantwoordelijk is voor de dienstverlening bij de Dienst Justitiële Inrichtingen en aandacht heeft voor de vitale infrastructuur in Nederland.
 • Regiodirecteur Ron Albers is verantwoordelijk voor de regio Zuidoost Nederland. Daarnaast is hij landelijk verantwoordelijk voor de dienstverlening bij het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers.
 • Regiodirecteur Paul Boumans is verantwoordelijk voor de regio Zuidwest Nederland. Daarnaast heeft hij aandacht voor de segmenten logistieke dienstverlening, handel en productiebedrijven.
 • Operationele verantwoordelijkheid voor mobiele surveillance activiteiten en retail security is landelijk belegd bij Zygmunt Kowalski, als directeur Mobiele Surveillance en Retail.

Business unit manager Nathan de Ridder geeft inhoud aan Integrale Veiligheid en is verantwoordelijk voor verbinding binnen het beveiligingsbedrijf en met gespecialiseerde business units.

Gespecialiseerde bedrijfsonderdelen

Gespecialiseerde business units en zusterbedrijven staan onder leiding van een compact management team, waarbij de operationele verantwoordelijkheid is belegd bij twee business unit directeuren, twee business unit managers en drie (algemeen) directeuren.

 • Business unit directeur Monitoring & Response Ron Knaap is verantwoordelijk voor de Trigion AlarmServiceCentrale
 • Business unit manager Nicolien Peters is verantwoordelijk voor Trigion Services
 • Business unit directeur Vincent Kas is verantwoordelijk voor Axxicom Airport Caddy
 • Directeur Henri Christiaens is verantwoordelijk voor Trigion Brand- en Beveiligingstechniek
 • Directeur Martijn van de Beek is verantwoordelijk voor Hoffmann
 • Directeur Cendy Meijerink is verantwoordelijk voor de Safety Group

Facilicom Group

Trigion is een divisie binnen de Facilicom Group. Facilicom Group is een familiebedrijf, echt Nederlands van oorsprong. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening en in zorg en welzijn laat Facilicom Group zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Facilicom Solutions, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. 

Heeft u vragen?

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.