Referenties

Mensen willen plezierig wonen, werken, recreëren en leren. Waar en hoe ze dit doen bepalen ze zelf. Om in deze behoefte te voorzien willen organisaties aantrekkelijke omgevingen bieden waarin dit mogelijk is. Inspirerende leefomgevingen waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn. Dat geldt voor de wereld van vandaag en die van morgen, waarin risico’s voortdurend in verandering zijn. In Trigion vindt u een partner die inspireert en veiligheid creëert, zoals we dat bijvoorbeeld doen in co-creatie met hieronder benoemde referenties.

NS - Onbezorgd reizen

NS hecht sterk aan klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Om daar goed in te kunnen scoren is het belangrijk dat klanten veilig kunnen reizen en medewerkers veilig kunnen werken.  Daarom  zet NS naast eigen medewerkers ook twee beveiligingsbedrijven in, waaronder Trigion. 

Lees ook het artikel 'Geen uren, maar diensten'.

De samenwerking brengt inzichten waar we in de toekomst nog veel plezier van gaan beleven. Dan versterk je elkaar

VU Amsterdam – Onbezorgd leren

VU Amsterdam wil een veilige en gastvrije omgeving bieden aan medewerkers, gasten en studenten. Trigion creëert veiligheid binnen alle VU-gebouwen en de openbare ruimte op de VU-Campus. Daarmee bedienen medewerkers van Trigion in samenwerking met de Facilitaire Campus Organisatie van de VU ruim 25.000 studenten, ca. 4.500 medewerkers en ruim een miljoen bezoekers op en rond de VU-Campus.

Lees ook het artikel: 'Welkom bij de VU'

Hitachi Data Systems - Onbezorgd werken

Hitachi Data Systems opende in april 2013 de deuren van een compleet nieuw distributiecentrum in Zaltbommel. Een locatie van groot strategisch belang voor Hitachi. De beveiliging is uitbesteed aan Trigion. 

Lees ook het artikel 'Kwaliteit als no-brainer'.

Hitachi gaat voor kwaliteit. Sterker nog; we betalen liever iets meer voor de juiste kwaliteit dan dat we minder betalen maar dan ook het prestatieniveau zien dalen. Kwaliteit is echt een no-brainer voor ons

Gemeente Amsterdam - onbezorgd werken

Ook in het publieke domein creëert Trigion veiligheid, bijvoorbeeld binnen 30 locaties van de Gemeente Amsterdam. Vanuit dit partnership is Trigion betrokken bij een bijzonder social return-project.

Lees ook het artikel 'Social Return in Amsterdam'