Remote Services

Trigion Next: dé professionele oplossing voor beveiliging op afstand

De wereld verandert en risico’s veranderen mee. Maatschappelijke trends hebben onmiskenbaar hun uitwerking op de veiligheidssector. Organisaties en hun veiligheidsprofessionals zoeken naar toekomst vaste oplossingen om veiligheid te creëren voor medewerkers en gasten. Oplossingen met een hoger kwaliteitsniveau tegen lagere kosten. Daarom introduceerden we Trigion Next: dé professionele oplossing voor beveiliging op afstand.

Kwaliteit omhoog en kosten omlaag

Uit ervaring blijkt dat we het veiligheidsniveau binnen organisaties verhogen met slimme systemen en data. We realiseren een return on investment (ROI) van minder dan een jaar én kosten dalen structureel.

We zien continuïteit en veiligheid verbeteren bij organisaties die beveiligen op afstand hebben ingericht. Gemiddeld 50% minder alarmen, minder verstoringen en 99,99% beschikbaarheid van de dienst.

Naast de voordelen van TCO en kostenbeheersing zien we directe financiële voordelen. Besparing tot 35% op exploitatie, volledig OPEX gebaseerd en een ROI van minder dan een jaar.

Naast benoemde kwalitatieve en financiële resultaten dragen de vrijwel onbeperkte capaciteit, schaalbaarheid en onze certificeringen bij aan een effectief en efficiënt proces.

Op afstand uw organisatie beveiligen?

Via Trigion Next richten we uw veiligheidsorganisatie efficiënter in door deze op afstand te ondersteunen of over te nemen. Eén van onze specialistem in het op afstand beveiligen van een organisatie is Mike Broens, technical business consultant binnen Trigion. Hierna vindt u een video met zijn visie.

Quick Scan Trigion Next

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een gratis en vrijblijvende quick scan door specialisten van Trigion Next. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.


 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.