Remote Services

Flexibel beveiligen in een sterk veranderende markt?

Laat dat maar aan ons over. We werken meer vanuit huis; bezoekersstromen in panden en openbare ruimte veranderen. Het gaat niet langer simpelweg om de aanwezigheid van medewerkers, bezoekers en dus ook beveiliging op een locatie. Het draait veel meer om het creëren van een veilige omgeving, passend bij de huidige maatschappij. Een werkplek op afstand is net als beveiliging op afstand heel goed mogelijk en flexibel in te richten. Trigion Next is dé professionele oplossing voor beveiliging op locatie als op afstand.

Kwaliteit omhoog en kosten omlaag

Uit ervaring blijkt dat we het veiligheidsniveau binnen organisaties verhogen met slimme systemen en data. We realiseren een return on investment (ROI) van minder dan een jaar én kosten dalen structureel.

We zien continuïteit en veiligheid verbeteren bij organisaties die beveiligen op afstand hebben ingericht. Gemiddeld 50% minder alarmen, minder verstoringen en 99,99% beschikbaarheid van de dienst.

Naast de voordelen van TCO en kostenbeheersing zien we directe financiële voordelen. Besparing tot 35% op exploitatie, volledig OPEX gebaseerd en een ROI van minder dan een jaar.

Naast benoemde kwalitatieve en financiële resultaten dragen de vrijwel onbeperkte capaciteit, schaalbaarheid en onze certificeringen bij aan een effectief en efficiënt proces.

Op afstand uw organisatie beveiligen?

Via Trigion Next richten we uw veiligheidsorganisatie efficiënter in door deze op afstand te ondersteunen of over te nemen. Eén van onze specialistem in het op afstand beveiligen van een organisatie is Mike Broens, technical business consultant binnen Trigion. Hierna vindt u een video met zijn visie.

Quick Scan Trigion Next

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw organisatie op afstand te beveiligen? Kies dan voor een gratis en vrijblijvende quick scan door specialisten van Trigion Next. 

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.