2018 1feb

Veiligheid creëren binnen IFM-contract met Liberty Global

2018 1feb

Mensen willen plezierig en onbezorgd werken, wonen, recreëren en leren. Waar en hoe ze dit doen bepalen ze zelf. Om in deze behoefte te voorzien willen organisaties een aantrekkelijke omgeving bieden waarin dit mogelijk is. Inspirerende leefomgevingen waarin mensen zich veilig voelen én waarin ze veilig zijn. Dat geldt voor de wereld van vandaag en die van morgen, waarin risico’s voortdurend veranderen.

Samen met Trigion kijkt Liberty Global daarom met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan het implementeren van standaard beveiligingsproducten en –diensten, het gaat om het resultaat. Samen creëren we veiligheid binnen de Liberty Global Campus en –organisatie en leveren we een bijdrage aan een onbezorgd verblijf waarbij mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is. 

Liberty Global is één van de grootste internationale TV en breedbandinternet bedrijven in de wereld. Met een netwerk van bedrijven worden meer dan 29 miljoen klanten in meer dan 30 landen bediend. Eén van die dochterbedrijven in Nederland is het bekende Vodafone Ziggo.

De samenwerking tussen Facilicom Solutions en Liberty Global begon in 2016 met het leveren van diensten voor de Servicedesk, waar beide partners de ambitie hadden om de Servicedesk en beveiligingsorganisatie te integreren. Trigion werd uitgenodigd om mee te denken in oplossingen die veiligheid creëren binnen de Liberty Global Campus op Schiphol-Rijk. Mede op basis van deze business case en de positieve (gebruikers)ervaring die daaruit voortvloeide, heeft Vodafone Ziggo Trigion eind 2017 gevraagd zijn integrale oplossingen verder uit te rollen binnen de organisatie.

Ondertussen heeft Gom, de schoonmaakorganisatie binnen de Facilicom Group, de opdracht verworven voor schoonmaakdienstverlening binnen de zeven gebouwen tellende Liberty Global Campus. De samenwerking met Liberty Global is daarmee uitgegroeid tot een mooi voorbeeld van een Integrated Facility Management (IFM) contract, een opdracht waar Facilicom Solutions trots op is.