Werkgeluk binnen Trigion

Medewerkers binnen Facilicom Group ‘werken samen aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen’, een ambitie die is vertaald naar de campagne ‘Happy People make Happy People’. Bij Facilicom Group ligt de focus op werkgeluk, een thema dat ook bij Trigion volop aandacht krijgt.

Persoonlijke verhalen

Waar iemand blij van wordt is voor iedereen anders. Een eigen plek waar iemand past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien; dat zijn thema’s die telkens weer opduiken. Succes blijkt daarbij opvallend vaak het resultaat van hoe iemand met tegenslagen om gaat. Dat levert verhalen over werkgeluk op die het vertellen meer dan waar zijn. Lees meer .

  • ‘Wat je uitstraalt, krijg je terug’ aldus Saskia Strobos, securityhost en winnaar van de V-factor 2019
  • ‘Trigion blijft de aantrekkelijkste werkgever’ aldus monteur Service & Onderhoud Rien Romein
  • ‘Mijn mond is mijn beste wapen’ aldus beveiliger Harrie Dabrowski
  • ‘Bijdragen aan het werkgeluk van een ander, dat is mijn drijfveer’ aldus beveiliger Lala Mageramova

Concerndirectie op zoek naar werkgeluk

Tijdens de Week van het Werkgeluk ging Geert van de Laar, CEO van Facilicom Group, op zoek naar werkgeluk binnen de organisatie. Hij wilde met eigen ogen zien én leren hoe werkgeluk in de praktijk wordt ervaren en behouden. Bijvoorbeeld is Geert van de Laar meegereden met Eric Cotino, een mobiel surveillant bij Trigion. Lees meer >

Gedragskompas geeft richting aan werkgeluk

Hoe persoonlijk werkgeluk ook is, er is veel wat een organisatie kan doen om werkgeluk te bevorderen. Betrokken medewerkers die eigenaarschap nemen en in een prettige sfeer samenwerken. Dat is bijvoorbeeld de inzet van het gedragskompas van Trigion. Directeur HR Arjen Kuijper  vertelt hoe het gedragskomas binnen Trigion bijdraagt aan de prestaties en het plezier op de werkvloer. Lees meer >

Meer informatie en contact

Nieuwsgierig naar werkgeluk in de praktijk binnen Facilicom Group of Trigion? Kijk op Facilicom.nl/happypeople of neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij hierover contact met u op.

 
Ik kan mijzelf op elk moment afmelden via de link onderaan de mail.
 
Ik ga ermee akkoord dat Trigion mijn bovenstaande persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Ik kan mijzelf op elk moment afmelden voor de communicatie via de link onderaan de mail. Voor meer informatie raadpleeg ons privacy statement.